Erdoğan yine Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

img
ANKARA - Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak, “Bu karikatür zatın psikolojik analizi, işin erbabı için bulunmaz bir hazinedir” dedi.
 
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat-Sivas 7. Olağan İl kongrelerine video konferansla bağlandı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, salgın nedeniyle ara verdikleri kongreleri yeniden başlattıklarını belirterek, Şubat ayı sonunda İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleri ile kongre sürecini tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
 
CHP’Yİ HEDEF ALDI
 
CHP’yi marjinal kesimlerin söylem ve yöntemleriyle suçlayan Erdoğan, “Biz bu anlayışı muhatap almak istemiyoruz ancak öyle sözler söylüyor ve yapıyorlar ki, milletimize olan saygımız gereği hadlerini bildirmek mecburiyetinde kalıyoruz. Mesela bu zihniyetin temsilcisi olan zat, dün yine bühtan üzerine bühtan sergiledi. Neymiş efendim, CHP Türkiye'yi büyütmüş. Gerçekten de CHP hep Türkiye'nin sorunlarını, dertlerini, ayağındaki prangaları büyütmüş bir partidir. CHP tarihi boyunca hep Türkiye'nin sorunlarını büyütmüş bir partidir. CHP büyük zulümlerin partisidir. Milletin seçtiği Cumhurbaşkanını hala hazmedemiyorlar. Bu karikatür zatın psikolojik analizi işin erbabı için bulunmaz bir hazinedir. Partilerinde işler kaset, taciz ve hırsızlıkla yürüdüğü için milletin tercihiyle göreve gelebilmeyi havsalalarına sığdıramıyorlar. Her seçimi kaybetmiş bu zatın, zerre kadar onuru, kendisine azıcık saygısı olsa kasetle geldiği o koltuktan haysiyetiyle çekip giderdi” diye konuştu.