Ceylan Ertem'den Cumartesi Anneleri’nin eylemine katılım çağrısı

img
İSTANBUL- Ahmet Kaya’nın Cumartesi Anneleri için bestelediği “Beni Bul Anne” şarkısını kayıp yakınlarıyla birlikte seslendiren Ceylan Ertem, “Cumartesi Anneleri’ni annemiz, kız kardeşimiz olarak görmeliyiz” diyerek herkesi  700’üncüsü düzenlenecek eylemde olmaya çağırdı. 
 
Ahmet Kaya'nın 23 yıl önce Cumartesi Anneleri için besteleyip seslendirdiği "Beni Bul Anne" şarkısını kayıp yakınları ile birlikte yorumlayan Ceylan Ertem, Cumartesi Anneleri’nin Galatasaray Meydanı’nda 700’üncüsü düzenlenecek eyleme katılım çağrısında bulundu.
 
Teklifin kendisine Cumartesi Anneleri tarafından geldiğini belirten Ertem, bunu hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi. Cumartesi Anneleri’nin yürüttüğü mücadelenin çok önemli olduğuna dikkat çeken Ertem, “Hem Cumartesi Anneleri’yle böyle bir projede yer almak hem Ahmet Kaya ile düet yapmak benim için çok özeldi. Klipi defalarca izledim ve çok etkilendim. Cumartesi Anneleri’ne her zaman, her hafta destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum.  Her zaman onları annemiz, kız kardeşimiz olarak görmeliyiz. Biz kocaman bir aileyiz. O aile için ne yapmak gerekiyorsa yapmalı” diye konuştu.