Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e bayram ziyareti

img
HABER MERKEZİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bayram ziyaretinde bulundu. 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Ramazan Bayramı dolaysıyla ziyaret etti. Bayram ziyaretini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından duyurdu. İmamoğlu, ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Eenel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i ziyaret ederek bayramlaştık. Bayramın hem şehrimize hem de ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi ortak temennimiz.”
 
İSTANBUL GEZİNTİSİ 
 
Öte yandan Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı'nın son günü Fatih'teki tarihi mekanları dolaştı. İmamoğlu, İstanbul gezintisiyle ilgili sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile çeyrek asırdır susuzluğa mahkum edilmiş olan ve şimdi sularını akar hale getirdiğimiz tarihi 3. Ahmet Çeşmesi'ni ve bölgeyi gezdik. İstanbul'u tüm tarihi ve manevi birikimiyle koruyacağız.”