Erdoğan: 2019 seçimleri sıradan bir seçim değildir

img
ANKARA - AKP Kadın Kolları Eğitim Programı'nda konuşan Erdoğan, Mart 2019'da sıradan bir seçim yapılmayacağını vurgulayarak, "Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacak" dedi.  
 
AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'inde düzenlenen Kadın Kolları Eğitim Programı'na katıldı. 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin konuşan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu'nu hedef aldı. Erdoğan, şunları söyledi: "Ana muhalefet ve avenelerinin milletimizi bölmesine fırsat tanımayacağız. Kazanma umudu olmayan ana muhalefet sandığa gölge düşürmek için her yolu deneyecektir. Daha şimdiden kirli pazarlıklara girmeleri boşuna değildir. Bay Kemal şunu iyi bil biz muhaciri de ensarı da çok sevdik. Sen bizim sevdiğimiz muhacirleri geldikleri yere gönderme aşkında olabilirsin. Çünkü sen muhacir nedir bilmezsin. Irkçı kelimelerle savaştan kaçan mazlumları hedef alarak 3-5 oy alabileceklerini düşünüyorlar. Bu milleti galeyana getirmek için söylemedik laf bırakmıyorlar. Türk milletinin ferasetini anlayamadılar. Ne yaparlarsa yapsınlar Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak, yine aynı hezimeti yaşayacaklar. Biz her zaman kendi bildiğimizi yaptık, standardımızı muhalefetin belirlemesine izin vermedik. Mart 2019 seçimleri sıradan bir seçim değildir. Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacak. Çünkü ana muhalefetin başındaki zat sadece milletin değil, CHP'nin de başına bela. CHP'yi bundan kurtarmamız lazım. Kaybettiğin halde seçime giriyorsun, bundan daha büyük demokrasi olur mu?" 
 
KABİNE TOPLANTISINDA KAŞIKÇI KONUŞULACAK
 
Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'ya da değinen Erdoğan; "Kral ve ABD Başkanı Trump ile bir görüşme yaptım. Konuyu bugün yapacağımız kabine toplantısında ele alacağız" dedi.