Erdoğan, Mardin’de TOKİ konutları ile övündü!

img
MARDİN – Mardin’de partisinin seçim mitinginde konuşan AKP Genel Başkanı Erdoğan, Nusaybin yasağı sonrası yıkılan 6 bin ev üzerine inşa edilen TOKİ konutları ile övünerek, “Yolsuzluğun, yoksulluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye’yi inşa ettik” dedi.
 
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından düzenlenen Mardin seçim mitinginde konuştu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ve yaklaşık 2 saat gecikmeli başlayan mitingde, kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yollara değinen Erdoğan, kent halkına sahip çıktıklarını kaydetti.  
 
ERDOĞAN: HDP’YE VERİLEN OY HARAM
 
Hukuk, demokrasi ve adaletten asla taviz vermediklerini ileri süren Erdoğan, Nusaybin’de ilan edilen sokağa çıkma yasakları sonrası yıkılan binlerce evin yerine yapılan TOKİ konutları ile övündü. Daha önce AKP’li yetkililer tarafından birçok kez verilen, “en kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek” sözünü yineleyen Erdoğan, HDP’nin yaptığı hizmetin olmadığını iddia ederek, “Bunlara verilen oy haram” dedi.
 
 “Sandık bizim namusumuzdur” diyerek sandığa gitme çağrısında bulunan Erdoğan, “Yolsuzluğun olmadığı, yoksulluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye’yi biz inşa ettik” demesi ise dikkat çekti.