Erdoğan: Miting meydanımıza koşan insanlarımıza olmadık hakaretler yağdırıyorlar

ADANA - Adana’da partisinin mitinginde konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglerinin zayıf geçmesini, “Miting meydanımıza koşan insanlarımıza olmadık hakaretler yağdırıyorlar” gerekçesine bağladı. 
 
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda halka seslendi.
 
“Tarımın, sanayinin ve ticaretin şehri Adana” diyen Erdoğan,  Adana’nın işsizlik oranına değinmedi. 24 Haziran’da tarih yazacaklarını belirten Erdoğan, MHP ile ittifak içinde seçime girdiklerini ve Türkiye’nin her tarafını karış karış dolaştıklarını kaydetti.
 
Şehir Hastanelerine de değinen Erdoğan, “Tetikçilik yapan yayın organlarının yaptığı yalan haber üzerinden şehir hastanelerimizi karalıyorlar. Fakat benim Adanalı kardeşlerim şehir hastanelerinin kıymetini konforunu çok iyi biliyor.” dedi.
 
Erdoğan son olarak ise şöyle devam etti: “Sandığın rengi belli olunca hemen çamura yatmaya başlıyorlar, hile olacak hurda olacak diye milletin iradesini yok saymaya başlıyorlar. Meydanları dolduran milyonları görmezden gelip benim seçmenimi hakaretlerle aşağılıyorlar. Mızıkçılık yapıyorlar. Benim vatandaşıma, seçmenine burada edebimin el vermeyeceği laflar söylüyorlar. Miting meydanımıza koşan insanlarımıza olmadık hakaretler yağdırıyorlar. Kendilerine çeki düzen vermek yerine bu millete makarnacı, bidon kafalı, mülteci diyerek benim Adanalı kardeşimi aşağılıyorlar.”