CHP'li Özel'den Erdoğan'a: Ağzımın payını nerede vermek istiyorsa hazırım, tek geleceğim!

img

HABER MERKEZİ – CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Erdoğan'ın "Ağzının payını verirdim" sözlerine, "Ağzımın payını, bana verilmesi gereken dersi nerede vermek istiyorsa ben hazırım!" ifadeleriyle yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben aşağıda olsaydım ağzının payını verirdim" sözlerine, "Ağzımın payını, bana verilmesi gereken dersi nerede vermek istiyorsa ben hazırım!" ifadeleriyle yanıt verdi.
 
T24’te yer alan habere göre "Kendisine en yakın medya kuruluşunda, kendi belirlediği gazetecilerle, kendi istediği saatte, kendi istediği kadar danışman ve koruma ordusuyla karşısına çıkmaya hazırım. Ben tek başıma geleceğim" diyen Özgür Özel "Tasfiye sürecindeki Başbakan Binali Yıldırım'ın da, söylediklerimizden rahatsızlık duyduğu anlaşılmaktadır. Tarafımdan kullanılan ifadeler Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Ergin Ergül, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın komisyona verdiği tutanak altındaki ifadeleridir" şeklinde konuştu.