Akşener'den Erdoğan'a: Bu millet 24 Haziran’da seni terk edecek

img

ANKARA - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Genel Kurulu’nda yapacağı ilk konuşmayı dinlemeden Meclis’ten ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu’nda yapacağı ilk konuşmayı dinlemeden Meclis’ten ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’a tepki gösteren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “24 Haziran’da bu millet de seni terk edecek” dedi.
 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akşener, “İYİ Partili milletvekilinin yapacağı konuşmayı beklemeden genel kurulu terk eden Sayın Cumhurbaşkanından asgari demokratik olgunluğu göstermesini beklerdim. Ama dur, 24 Haziran’da bu millet de seni terk edecek. #TürkiyeİYİOlacak” ifadelerini kullandı.
 
İyi Parti Kayseri Milletvekili Nuri Okutan da, "Hükümet tarafının daha anlayışlı davranmasını temenni ederdim. Bütün partiler geldi, İyi Parti’nin de dinlenilmesinin daha nazik bir davranış olacağını düşünüyordum" demişti.
 
‘AKŞENER HER DURUMDA CUMHURBAŞKANI ADAYI’
 
Öte yandan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin gündeme gelen senaryolara ilişkin İyi Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, “Bugün medyada ve çeşitli kesimlerde, İyi Parti’nin de içerisinde olduğu senaryolar yer almaktadır. Biz bu konudaki duruşumuzu 1 Nisan 2018 tarihinde net ve hiçbir kuşkuya yer bırakmaksızın açıklamıştık. Bunu tekrarlıyoruz; Sayın Meral Akşener her durumda Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Milletimiz bizden bunu açık ve net olarak beklemektedir. Bu yol nereye kadar giderse, oraya kadar gitmekte kararlıyız." ifadeleri yer aldı.