Şahkulu Alevi Kitap Fuarı yarın açılıyor

img

İSTANBUL - Türkiye’de bir ilk olan “Şahkulu Alevi Kitap Fuarı”nın üçüncüsü bu yıl 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye’de bir ilk olan ve Alevi-Bektaşi kitaplarını kapsayan “Şahkulu Alevi Kitap Fuarı”nın üçüncüsü bu yıl 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek olan ve 40’a yakın yayınevi, 30’un üzerinde yazar ve araştırmacının katılacağı fuarda imza günleri ve söyleşiler de yer alacak.

İstanbul Merdivenköy’deki Şahkulu Dergahı’nda açılacak kitap stantlarında Can, Demos, Everest, İletişim, Siyah Beyaz, Kapı, La, Der ve Yurt gibi Alevilik-Bektaşilik üzerine kitap yayınlayan yaklaşık 40 yayınevinin yanı sıra, Şahkulu Sultan Dergahı, Alevi Bektaşi Enstitüsü, Karaca Ahmet Sultan Dergahı, Erikli Baba Dergahı, Garip Dede Dergahı, Güvenç Abdal Derneği gibi Alevi kurumları da kendi yayınlarıyla fuarda yer alacak.

Her gün 10:00 ila 19:00 saatleri arası açık olacak olan Şahkulu Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar ve araştırmacının katılması bekleniyor.

Fuar hakkında daha geniş bilgi almak isteyenler şu iletişim numaralarıyla irtibata geçebilir:

"(0216) 368 55 25 veya 05322418774

Adres: Merdivenköy Mah. Ayışığı Sokak. No: 7 Kadıköy / İstanbul

www.sahkulu.org

mail: bilgi@sahkulu.org

facebook.com/SahkuluSultan."