Eşini öldüren Deligözoğlu hakim karşısına çıktı

img

İSTANBUL – Ayten Deligözoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen Hasan Deligözoğlu, hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesi için mahkemeyi erteledi. 

Avcılar'da 2018 yılında eşi Ayten Deligözoğlu'nu (41) öldürdüğü iddia edilen Hasan Deligözoğlu (39) hakim karşısına çıktı. Bakırköy 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Hasan Deligözoğlu ve taraf avukatları katıldı. 
 
Sanık Hasan Deligözoğlu, olay gecesi dışarı çıktığı için  Ayten Deligözoğlu ile tartıştığını belirterek, eşini öldürmediğini ileri sürdü. Hasan Deligözoğlu, ayrıca eşinin yaralandığını ve kayınbiraderlerini aradığını ifade ederek, “Kayınbiraderlerim Murat ve Medet geldiklerinde ablalarına bakmadan beni darp etmeye başladılar” diye belirtti. 
 
‘ŞİKAYETÇİYİM’
 
Ayten Adıgözoğlu’nun annesi Nahide Adıgüzel, şikayetçi olduğunu dile getirerek, “Kızım ile damadım arasında geçimsizlik vardı. Her zaman içkili gelip, kızımı döverdi. Vücudundan morluklar geçmiyordu" dedi.
 
Tanıkların dinlenmesi için mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.
 
AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENİYOR
 
İddianamede, şüpheli Hasan Deligözoğlu, "Üstsoydan akrabayı kasten öldürmek" ve “Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma bulundurma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 3 yıla kadar hapsi talep ediliyor.