Amedspor'dan Sur Belediyesi’ne ziyaret

img

DİYARBAKIR- Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz ve kulübün yönetim kurulu üyeleri, Sur Belediyesi eşbaşkanlarını ziyaret etti.

 
Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Sur Belediye eşbaşkanları Filiz Buluttekin ve Cemal Özdemir’i makamında ziyaret etti. Kılavuz ve beraberindekileri, eşbaşkanlar karşıladı. 
 
Sur Belediyesi’nin bugüne kadar Amedspor’a sunduğu desteği sürdüreceklerini belirten eşbaşkanlar, “Dün olduğu gibi bugünde Amedspor etrafında spora gereken desteği vereceklerini ve her koşulda yanlarında bulunacaklarını, destek almadan ligde sonuna kadar çok büyük bir özveri ile mücadele eden futbol emekçisi arkadaşlarımızı kutluyoruz. Bundan sonra ki hayatlarında daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.
 
Amedspor’un, sporun her branşında çok değerli sporcular yetiştirdiğini belirten eşbaşkanlar, Amedspor’un sadece futbolda değil tüm spor dallarında da başarılı bir performans sergilemesini temenni etti. Kadın ve erkek sporcuların başarılarının devamını dileyen eşbaşkanlar, halkın da Amedspor’a karşı bakış açılarının oldukça olumlu olduğunun altını çizdi. 
 
 
Ziyaret sonunda Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, eşbaşkanlarının isimlerinin yazılı olduğu Amedspor formasını eşbaşkanlara hediye etti.