Oyuncu Çakır ifade verdi

img
İSTANBUL – Oyuncu Deniz Çakır, başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. 
 
İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bir kısmı başörtülü 7 kadının oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Çakır, soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. 
 
'BUGÜNE KADARKİ DURUŞUM BELLİDİR'
 
İfade verdikten sonra adliye çıkışında açıklama yapan Çakır, "Bahsi geçen hiçbir şeyi yapmadım. Suçlamalar benim bugüne kadar ki duruşuma ters. Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi, için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bugüne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir" dedi
 
Bir sanatçının kadınları başörtülü-örtüsüz diye ayırmayacağını da sözlerine ekleyen Çakır, "Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bugüne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar" diye konuştu.