İzmir'de ağaçlandırma kampanyası

img
İZMİR - Tüm Bel Sen, İzmir’de üç gün süren ve yüzlerce hektarlık alanın küle döndüğü orman yangınlarına karşı ağaçlandırma kampanyası başlattı.
 
Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube, İzmir'de 3 gündür devam eden ve güçlükle kontrol altına alınan orman yangınlarıyla ilgili #FidanlarAğaca etiketiyle ağaçlandırma kampanyası başlattı. Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin her yerinde ve son günlerde İzmir’de çıkan orman yangınlarına dikkat çekilerek, “Nasıl ki Öykü Arin kampanyasıyla onlarca hastanın uygun ilik bulmasını sağladıysak, bu sefer de kaybettiğimiz ağaçların yerine örgütlü gücümüzle daha fazlasını koymak için harekete geçeceğiz” denildi. 
 
‘TEKRAR YEŞİLE ÇEVİRELİM’
 
Tüm Bel-Sen olarak daha önce Ege Orman Vakfı aracılığıyla Foça ve Menderes’te böyle bir çalışma yürüttükleri ifade edilen açıklamada, “Ege Orman Vakfı hesabına yatıracağınız 11 TL ile hem adınıza bir ağaç dikilecek hem de size hatıra olarak bir sertifika verilecektir. Şimdi gücümüzü gösterelim ve ülkemizin her geçen gün griye çalan rengini tekrar yeşile çevirelim” denildi. 
 
Sendika şu hesabı verdi: “Denizbank Ege Ticari Merkez Şube: TR47 0013 4000 0042 5403 9000 01 sertifika edinebilmek için bu İBAN numarasına adınız soyadınızla birlikte yazıp, açıklama kısmına ‘Fidanlar Ağaca’ yazmanız yeterlidir. Ege Orman Vakfı tarafından hazırlanacak olan sertifikalar daha sonra sendikamıza gönderilecektir.”